La oss oppdage hva som skjer til usanksjonert kanadisk MMA i en publiserer S-209 World …

Oppdatering 24. juni 2014-Straffeladningene har åpenbart kommet til slutt etter metode for betinget utskrivning

_____________________________________________________________

Oppdatering 30. januar 2014– Det rapporteres nå at straffskyld presses som et resultat av denne hendelsen

_____________________________________________________________

OPPDATERING 15. oktober 2013 – Marlo Pritchard, myndighetssjef for City of Weyburn, bekrefter at denne saken fortsatt er under etterforskning som gir beskjed om at “Weyburn -myndighetstjenesten undersøker en påstand om en usanksjonert MMA -hendelse som ble holdt her tidligere i høsten. Etterforskningen pågår ”

_________________________________________________________________

OPPDATERING 2. oktober 2013 – Melanie Bauman, advokat med regjeringen i Saskatchewan, råder som følger:

Provinsen legger planer om å skrive en provinsiell kompensasjon for å være i drift i sommeren 2014. Som et resultat, hvis noen form for eksperthendelser holdes før de aktuelle forskriftene så vel som forskrifter er på plass, vil disse hendelsene være ulovlige. Saskatchewan Martial Arts Association er kroppen med autoritet til å tillate amatørkombrende idretter. Hvis amatørhendelser holdes uten SMAA -sanksjonering, vil disse hendelsene være ulovlige.

Når det gjelder den 28. september Prestige-arrangementet, undersøker Weyburn City-myndighetene for tiden påstanden om at hendelsen ikke er sanksjonert.

________________________________________________________________

OPPDATERING 29. september 2013 – Arrangementet har PSV Eindhoven Skjorter nå tatt plassering Gremio Skjorter så vel som faktisk ikke hadde SMAA -sanksjonering. I dag bekrefter SMAA at “hendelsen i Weyburn aldri ble arrangert for å være en SMAA -sanksjonert hendelse.”. Bekymringen nå er det som om noe vil være provinsen Saskatchewans svar.

___________________________________________________________________________________________

OPPDATERING 26. september 2013-Mmasucka melder at prestisje FC-president Cord Crowthers erkjenner at denne hendelsen ikke er sanksjonert, så vel som fortsatt vil fortsette å sitere som samsvar med “ryktene du hører på internett er 95% -99% opprørende, de eneste Ting som er sant er at showet vårt fremdeles er et ikke-sanksjonert show. ”

Han gir Fotball Skjorter overholdelsen av grunnen til mangelen på sanksjonering av SMAA:

Hovedpoenget er at vi er fornøyd med dem 30. august, fire uker før showet sammen med regjeringen. De følte absolutt at vi kan få showet sanksjonert av den 28. De fortalte oss at de ikke kunne få showet sanksjonert av den 28. – vi tror det er helt usant siden de holder på med et show to uker etter showet vårt, bare nede i veien så godt som de har hatt mye tid til å tillate det showet . Det er mye av han sa, sa hun; Jeg har ikke slik som denne personen, jeg liker ikke den personen. SMMA må gå av rumpene, jobbe med alle gruppene i Saskatchewan, slutte å spille favoritter i tillegg til at de ikke er en gruppe; De er en kompensasjon nå. Oppgaven deres er ikke å ha meg som medlem, det er å føre tilsyn med showet mitt, samt sørge for at vi gjør ting riktig. Det er hva alle vil, men de vil bare jobbe med sine gode venner så vel som deres såkalte partnere.

_____________________________________________________________________________________________

Prestige Fight Club markedsfører et arrangement som er arrangert for å ta sted i Weyburn, Saskatchewan 28. september 2013.

Siden ting for tiden står ekspert MMA, er fremdeles ulovlig i Saskatchewan så vel som amatør MMA -arrangementer kan bare lovlig holdes med regulering av Saskatchewan Martial Arts Association.

Jeg har blitt informert av en seniorpolitisk analytiker for Saskatchewans Ministry of Parks, Culture samt Sport at i dag er denne arrangerte hendelsen ikke sanksjonert av SMAA. Med mindre disse modifikasjonene betyr at denne hendelsen vil være, på avtalen med den, i overtredelse av seksjon 83 i Canadas straffelov.

Regjeringen gir meg videre at de er bevisste på denne hendelsen, så vel som at “samtaler har tatt beliggenhet med det regionale politiet, byrådet (og) justismenn”. Det er usikkert om denne hendelsen fremdeles kommer til å fortsette, men hvis den gjør det, vil vi alle få et førstehånds glimt av hva konsekvensene av usanksjonert MMA vil være i en publikasjonsutgifter S-209-verden.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Kriminelle anklager er i samsvar med usanksjonert Saskatchewan amatør MMA EventJanuary 30, 2014in “Amateur MMA Law”
Bare knoke MMA for å bruke nøyaktig samme smutthull som bare knokeboks? 23. april 2021in “Bare knoke MMA”
Gjør det ikke å avsløre ulovlig PED utnytte samtykke i MMA? 8. mars 2013in “doping”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.