Nevada og Kansas fjerner marihuana når PED beveger seg til svekkelse som eneste bekymring

i dag fjernet Nevada Athletic Commission marihuana RB Leipzig Skjorter fra listen over forbudte stoffer. Etter banen brent av andre kommisjoner som startet med presedenset som ble satt av medisinsk bruker og advokat Elias Theodorou i British Columbia, går kommisjonen til en svekkelsesprøve. Hvis en fighter er svekket, kan de ikke konkurrere. Annet enn den sporet marihuana i et fighter -system på kampkveld anses ikke som et dopingovertredelse.

Som rapportert av MMafightings Damon Martin “I enstemmig avstemning av Nevada Athletic Commission onsdag, ble marihuana fjernet fra listen over ytelsesforbedrende medisiner forbudt for idrettsutøvere, og de vil ikke lenger Stade Rennais FC Skjorter møte noen disiplin for en positiv test.

Da nyheten om denne utviklingen brøt, tok Kansas Athletic Commission til Twitter for å merke seg at de også har endret politikk for marihuana, antagelig falt tilbake på svekkelsesprøven Tottenham Hotspur Skjorter og ingenting annet.

Jeg har nådd ut til både Nevada og Kansas for detaljer. Jeg vil oppdatere dette innlegget med hele retningslinjene når de er utgitt.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Nevada vurderer å fjerne marihuana -forbud fra Combat SportsJanuary 10., 2017 med 2 kommentarer
Mine offentlige kommentarer til Nevada State Athletic Commission 29, 2015
Et fornuftig alternativ til marihuana -saken i Combat SportsSeptember 16, 2015in “Marihuana”

Leave a Reply

Your email address will not be published.