Canelo Alvarez og NSAC samtykker i 6 måneders suspensjon for “besatt storfekjøtt” Clenbuterol Finding

Inntak av Clenbuterol.

Alvarez hevdet at den positive medikamentprøven kunne spores tilbake til besatt meksikansk storfekjøtt. Som tidligere diskuterte retningslinjer for Nevada tillater minimerte straffer og til og med ingen suspensjon i tilfeller der en positiv medikamenttest kan spores tilbake til forurensning. Det er minst en presedens av Nevada som ikke suspenderer en fighter i slike scenarier, selv om dette skjedde før 2016-overhalingen til Nevadas antidopingforskrifter.

I stedet for å teste forsvaret Boca Juniors Skjorter på sin fortjeneste Alvarez og NSAC gikk med på en 6 måneders suspensjon retroaktiv februar 2018 (datoen for narkotikatesten hans) og ingen bot. I avtalen bekrefter Alvarez at han begikk et brudd på antidoping gitt det FC Tokyo Skjorter ‘strenge ansvaret’ landskapet i Nevadas retningslinjer, men nektet forsettlig inntak av stoffet. I tillegg til suspensjonen gikk Alvarez med på å betale for og bestå en urintest før hans neste kamp i Nevada som kan planlegges allerede 17. august 2018.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

En titt på det Watford FC Skjorter juridiske landskapet for Canelo Alvarezs NSAC Doping HearingMarch 29, 2018 med 2 kommentarer
Nevada State Athletic Commission Overhaling Anti Doping Regulations 11 october 11, 2016in “Doping”
Nevada ser ut til å åpne bøker av promoter anti doping contractsmay 27., 2016 med 3 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.