Andrew Tate Ex-kjæresten utsetter sannheten om arrestasjon

Andrew Tates eks-kjæreste har uttalt seg om det sjokkerende sexbåndet som kostet ham hans plass i Big Brother House. Kick-Boxing verdensmesterstjernen delte et kort klipp på sin Facebook-konto om en navngitt kvinne som hevdet å være personen i opptakene.

Hun snakket direkte til kamera, og sa: “Hei alle sammen. Jeg ville bare si noe om videoen som nylig har blitt utgitt av meg og eks-kjæresten min, Andrew Tate.
”Han er fremdeles en fantastisk venn, og det du så på videoen er bare noe vi pleide å gjøre. Det var rent spill. Han er en fantastisk person og Arsenal FC Skjorter vil aldri skade noe individ – med mindre han [profesjonelt] kjemper.

”Jeg ville bare gi deg beskjed om at alt dette har vært en betydelig misforståelse. Jeg hørte at han ble sparket Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter ut av huset på grunn av det, noe jeg synes er veldig urettferdig fordi det egentlig bare var rent spill. Det var det vi pleide å gjøre. ”

Siden AZ Alkmaar Skjorter han ble fjernet fra huset av produsenter etter at opptakene dukket opp, har fansen bedt at Andrew skulle bli invitert tilbake, og hevdet at sjefer i Channel 5 var feil om opptakene.

SE PÅ VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.