Edmonton reagerer på Tim Hague Boxing Death … ved å ansette regnskapsfirma

i en overskrift skulle jeg ønske jeg utgjør byen Edmonton har kunngjort det etterlengtede organet som skal håndtere etterforskningen av Tim Hages boksedød.

Hague, en tidligere UFC -fighter, døde av hjerne traumer etter en boksingskamp 16. juni 2017. Han var tydelig overgått å bli slått ned 3 ganger i første runde med en diskuterbar fjerde knockdown som dommeren anså som en glipp.

I andre runde ble Haag droppet for en fjerde offisiell tid og fikk fortsette. Kort tid etter landet det endelige knockout -slaget.

Haag hadde en historie med nyere hjerne traumer før kampen. Han led en serie nylige bekjempende sportstap av KO Cerezo Osaka Skjorter og TKO. Det er reist alvorlige spørsmål siden hans død. Edmonton Combative Sports Commissions sikkerhetspolitikk oppgir at krigere som opprettholder 3 eller flere KO- eller TKO -tap i løpet av et år ikke er egnet til å konkurrere i minst et år. Haag fikk en lisens i samsvar med ånden i denne politikken.

Etter hans død kunngjorde Edmonton at en uavhengig tredjepartsundersøkelse ville bli lansert. Etter flere uker med å stoppe byen forklarte grunnen til forsinkelsen, var at de ventet på tilbakemelding fra kommisjonen selv om hvem som skulle føre tilsyn med etterforskningen.

Ordfører Don Iveson kunne Aston Villa FC Skjorter ikke gi en god grunn til at et potensielt mål for en etterforskning skulle ha et ord på hvem deres etterforsker vil være. Under alle omstendigheter fortsatte forsinkelsen til sist fredag da det ble kunngjort etterforskningen vil bli håndtert av et firma som heter MNP.

MNP er et selv annonsert “regnskaps-, skatte- og forretningsrådgivningsfirma i Canada”.

Det er uklart hvorfor de ble valgt eller hvilken erfaring de har i kampsportsreguleringssaker. Det rapporteres at gjennomgangen ikke vil være fullført før “høsten” en vag tidsramme som sannsynligvis ikke vil se noen resultater før etter at byen har tilsyn med UFC 215, uten tvil den Santos Laguna Skjorter største bekjempende sportsbegivenheten i byens historie.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Ringside Doctor – Tim Hague vurdert for “Depresjon og selvmordstanker” før Fatal Boutaugust 23, 2019
Tim Hague Family Files Wrongful Death -søksmål mot Edmonton Combative Sports CommissionJune 7, 2019
City of Edmonton ser ut til å gjemme seg bak avkall i Tim Hague Wrongful Death Suitaugust 12, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.