3 Grunnleggende måter å lage fitness stick

Kanskje jeg var heldig: fjell, stjerner, snø og hester dannet hoveddelen av barndommen min, så dag eller natt, jeg var normalt på farten – og kondisjon var naturlig en del av mitt liv. Da jeg var 8 år gammel, begynte jeg å konkurrere i freestyle Skiing, og som tenåring gikk på en spesiell videregående skole hvor jeg studerte om morgenen og gikk på ettermiddagen. Jeg ville våkne klokka 17 for å løpe, og deretter etter ski, løp enten igjen, svømte, syklet eller trent i treningsstudioet. I stedet for varetektsfengsling, vil vi få … push-ups-25 for hvert løfteord. Jeg innrømmer – armene mine ble ganske sterke. Det hele lønnet seg (og fortsatte), da jeg kvalifiserte meg til det amerikanske freestyle skitaget da jeg var 16 år, og konkurrerte over hele verden i ti år.

Ting er, mens jeg trente mye – fithet føltes aldri som en byrde. I stedet var det et treningsverktøy for å hjelpe meg med å nå målene mine, og virkelig, jeg kunne bare ikke føle meg gledelig uten det. Jeg ble født med behov for natur og bevegelse.

Jeg er klar over at jeg ikke er normen – og ikke alle vokser opp med å gjøre hoppkne etter frokost. I følge CDC får faktisk 80% av amerikanerne de anbefalte 150 minutters ukentlige, moderat trening, og en fersk gjennomgang av studier avslørte en hel rekke mulige grunner til at: Noen mennesker føler at øvelser er for tøffe eller forvirrende , Treningsprogrammer for kompliserte, treningsmiljøer for kjedelige eller skremmende, og selvfølgelig er det den allestedsnærværende mangelen på tid.

Så hvordan kan du uanstrengt innlemme kondisjon i livsstilen din og til og med trene som en eliteidrettsutøver (hvis du vil) i prosessen? En måte er å skifte din oppfatning av hva egnethet innebærer – og holde det enkelt. “Fitness” trenger ikke å involvere komplekse treningsøkter og vanskelige trekk hvis det ikke er din greie. Faktisk involverte flere av treningsøktene mine som en idrettsutøver funksjonell (om enn grunnleggende) styrkebevegelser, og anaerobt arbeid, som bakkesprinter.

Når en del av en livsstil, kan kondisjon være like grunnleggende som å logge ekstra 3000 trinn i en park, ta trappene eller løpe med hunden din. Og å få det til å skje kan være så enkelt som å finne et mål å trene for, eller bare noe som vanlig gjør deg lykkelig – noe som gjør det mye mye lettere å gli inn i livet ditt.

Her er noen andre vitenskapsgodkjente måter å holde kondisjonen enkel på, så det holder seg:

Kom deg utenfor

Enten det er mikrobiomer i jord eller det grønne i trærne, har det vist seg å tråkke utendørs bevist å forbedre lykke og til og med forårsake positiv tenkning. Forskere ved Stanford University fant nylig 90 minutter å gå i et naturlig miljø kan minimere repeterende, negative selvtanker (drøvtygging). Med andre ord kan det å ta en tur i en parklignende setting hjelpe deg med å føle deg bedre om deg selv-noe som kan være ganske motiverende og få deg til å ønske deg mer. Mer mer mer.

Kompis opp

Solo -trening kan bidra til å lindre stress, Flamengo Skjorter men for noen gjør en partner treningsøkter mye morsommere. Forskning Watford FC Skjorter viser at det kan hjelpe deg med å holde deg ansvarlig, og en studie publisert i Journal of Sport and Exercise avslørte at treningstilbud er relatert til opplevd støtte – så det å vite at vennen din har ryggen, kan hjelpe deg med å holde deg til planen din. Den samme studien viste at kompiseffekten kan få deg til å føle deg mye mer positiv til rutinen din også.

Være effektiv

Hvis en lang løp virker skremmende, kom deg utenfor i tre raske, 10-minutters spaserturer på dagtid (og få trinnene inn). Forskning har lenge vist at tre kortere anfall kan ha lignende kaloriforbrenningsfordeler som en 30-minutters økt.

Styrketrening trenger ikke å være komplisert heller. Faktisk kan grunnleggende øvelser som knebøy og lunger brenne mye mer kalorier enn mye mer fokuserte trekk (som benforlengelser og hamstringkrøller) fordi de jobber større muskelgrupper. Du kan også gjøre dem om til fullkroppsøvelser ved å innlemme en overheadpress eller biceps-krøll, for å arbeide skuldre og armer. Pro-tips: Fokuser på enkle, multimuskler kroppsvektøvelser, som push-ups eller gående lunger når de blir presset for tid, og gjør dem utenfor for et ekstra løft.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Lara Rosenbaum

Lara Rosenbaum er forfatter, sertifisert treningstrener og kjæledyrhundelsker med en alvorlig lidenskap for friluftsliv. Tidligere Fitbits fitnessredaktør, Lara har hatt redaksjonelle stillinger ved flere magasiner, inkludert Women’s Health, hvor hun var grunnleggende treningsredaktør. Lara er Ecuadors herrelandslag i fotball Skjorter også en tidligere eliteidrettsutøver, og har reist verden rundt som medlem av det amerikanske freestyle -ski -teamet.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.