American Indian Group presser på navnemodifisering for Cleveland MLB -teamet

(Redaktørens merknad: The Complying with er en uttalelse fra Cleveland American Indian Motion på konkrete trinn som skal tas omgående på grunn av Cleveland Baseball Team Name Change.)

For femti år tilbake da Cleveland American Indian Motion begynte bevegelsen for å bli kvitt Cleveland Baseball “Indianers” teamnavn så vel som “Wahoo” -logoen, svarte vi på ønsket fra vårt regionale Bayer 04 Leverkusen Skjorter innfødte samfunn, så vel som seniorene våre også som ledere i nasjonene, som så årsakssammenheng mellom dehumaniserende elementene på disse bildene, så vel som den voldelige atmosfæren som innfødte folk opplever. I løpet av dette halve århundret av aktivisme har vi med jevne mellomrom demonstrert på forskjellige stadioner hver åpningsdag så vel som gjennom hele sesongen; Vi har saksøkt Cleveland Baseball -franchisen så vel som Brighton & Hove Albion FC Skjorter stadion ved forskjellige anledninger, på forskjellige grunnlag, inkludert de med gratis tale; Vi sendte inn et borgerrettighetsproblem samt en føderal varemerke. Likevel klarte ikke Cleveland Baseball å dialog med det regionale innfødte samfunnet, og klarte ikke å lytte, samt klarte ikke å handle.

Omtrent tretti år tilbake utstedte National Congress of American Indianere en resolusjon som fordømte “Bruken av alle typer amerikanske indiske navn eller gjenstander forbundet med lagmaskoter av alle typer profesjonelle/ikke-profesjonelle sportsteam”. Likevel klarte ikke Cleveland Baseball å dialog, og klarte ikke å lytte, samt klarte ikke å handle.

For rundt tjue år siden, da den amerikanske kompensasjonen på borgerrettigheter spesifiserte at sportsmaskoter “oppmuntrer til skjevheter så vel som fordommer som har en ugunstig innvirkning på moderne indianere”, vedtok NCAA retningslinjen som med hell forbød tokenisering av innfødte folk på collegiate nivå . På ekspertnivå klarte imidlertid ikke Major League Baseball og Cleveland -franchisen å lytte, klarte ikke å lære, klarte ikke å handle.

I løpet av de siste ti FC Tokyo Skjorter årene har et økt antall studier antydet at sportsmaskoter har negative innvirkninger på selvtilliten, følelser av nabolagets verdi, samt følelser av gjennomføring forbundet med “mulige selv” for innfødte barn. I tillegg til at Cleveland Baseball ikke klarte å oppdage i tillegg til at de ikke klarte å handle.

Dette mønsteret av skammelig så vel som utnyttende oppførsel fra Cleveland Baseball trenger ikke å bli oversett. I tillegg til på grunn av dens ignorere historie med samhandling med det regionale innfødte samfunnet, er det smart av oss å bekymre oss av franchisen. Det må heller ikke bemerkes at selv med konstant innfødt aktivisme, tok det ekstremt offentlig utførelse av en person av farger, så vel som uker med sivil ulydighet før Cleveland baseball har endt opp med å være klar til å revurdere sine moralsk konkursavgjørelser fra den siste halvdelen- århundre.

Tiden for Cleveland Baseball å handle er nå! Ikke neste år. Ikke neste måned. Ikke neste uke. For det formål, så vel som i et forsøk på å få tilbake balansen, har Cleveland -målet detaljerte handlingsrike trinn vi tror Cleveland Baseball må utføre omgående for å stoppe den kontinuerlige skaden, motstå i tillegg skadelig handling, samt begynne å reparere arbeidet som skaden som har skjedd som et resultat av reklamen for “indianere” så vel som “wahoo”, samt offentlig kultur utviklet seg rundt å være en del av “stammen”.

Disse trinnene er:

1) omgående slutt å bruke “indianerne” så vel som “stamme” -monikers, samt velge i stedet for å referere til franchisen som “Cleveland Baseball” frem til et tidspunkt som et system for ommerking er formulert; Forsikre deg om at ommarkeringsinnsats ikke anbefaler innfødte folk, våre kulturer, religioner eller kulturprodukter på noen form for måte.

2) Stopp omgående lisensiering av “Wahoo” -logoen, trekk tilbake alle typer lisenser som for øyeblikket er forhandlet frem, samt bevare varemerket for å sikre at det ikke kan utnyttes i tillegg.

3) aggressivt gå etter med juridisk indikerer de organisasjonene som brudd på “Wahoo” varemerket; Denne handlingen vil vise at franchisen tar en aktiv teknikk for å stoppe i tillegg skade.

4) Beklager innfødte offentlig for å ha ignorert samt marginalisering av oss de siste 5 tiårene, så vel som i et århundre med skadelige avgjørelser som var utnyttende så vel som dehumaniserende.

5) Introduser en akademisk medieinnsats som retter seg til:

a) Ohio institusjonssystem. For å løse skaden som er utløst av den påfølgende adopsjonen av amerikanske indiske maskoter som gjennomsyrer distriktene i Ohio -institusjoner med tanke på at 1915, samt beskriver hvorfor amerikanske indiske maskoter så vel som tokenisering av enhver type etnisk gruppe er splittende, skadelig og så vel som så vel som så vel som så vel som uakseptabelt;

b) allmennheten. For å vise at Cleveland Baseball forstår omfanget av skade på 105 år med propaganda har utløst Natnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.