3 metoder for å løpe barbeint (trygt!) I sanden

Har du noen gang trodd på å løpe eller gå naken – på stranden? Ikke uten shorts, av programmet (vi er ganske sikre på at det er ulovlig), men uten skoene dine. Å få trinnene dine i sans sko har noen fordeler, sier Stephen Pribut, D.P.M., en Washington, D.C.-basert fotterapeut som fokuserer på idrettsmedisin samt biomekanikk. “Du forkorter naturlig nok skrittet ditt når du løper barbeint, slik at du lander mot fronten av foten i stedet for på hælen, noe som innebærer at du tar mye mer skritt per kilometer. Du trenger også å bekymre deg for om skoene dine er like tette, så godt løse, eller om de gir deg blemmer. ” På baksiden kan du på samme måte øke faren for skader som Achilles senebetennelse, trakk leggmuskler, samt spenningsbrudd, spesielt hvis du også er vanskelig også vanskelig, legger Dr. Pribut til.

Her er tre metoder for å forberede deg for å ta trinnene dine trygt til sanden:

Bygge styrke

“Det er en typisk tro på at det å løpe barbeint umiddelbart vil forbedre føttene dine fordi de må jobbe hardere uten sko,” sier Dr. Pribut. En fersk forskningsstudie fra University of Queensland, i Australia, antyder Vissel Kobe Skjorter imidlertid at det ikke nødvendigvis er sant. I studien løp løpere barbeint på en tredemølle som bestemte kraften til hvert trinn, samt da igjen mens de brukte polstrede joggesko. Forskere oppdaget at barfotbuen flater når den treffer bakken, mens joggesko unngår det fra å skje – og virkelig får musklene i føttene til å jobbe hardere for å stabilisere buen.

Likevel kjører barfot modifikasjoner mekanikken din, så du vil jobbe deler av føttene dine, så vel som ben på en annen måte enn du bruker til. (Sand kan også i noen tilfeller ha en ustabil overflate, i motsetning til en tredemølle.) Dr. Pribut foreslår å forberede minst to uker før du løper på sanden med øvelser for å forbedre kalvene dine Watford FC Skjorter så vel som de små musklene i føttene. Prøv leggen øker (stå med føttene på føttene på et trinn i tillegg til å løft hælene opp) så vel som tåkrøller (spre et håndkle under føttene, i tillegg til at du kan slippe det med tærne). Mål for 15 til 20 reps for hver øvelse, to ganger om dagen.

Start sakte

Selv om du er en erfaren løper, kan du behandle barfot som løper som en helt ny aktivitet, samt utvikle kjørelengde gradvis. “Når du løper barbeint, Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter ender mange mennesker opp med å lande på forfoten siden det bare ikke er behagelig å lande på hælen uten sko på,” sier Dr. Pribut. Å lande på fotens sfære fungerer imidlertid føttene dine, så vel som ben på en annen måte enn du bruker til. Achilles -senen din så vel som leggmuskler må jobbe hardere for å holde deg på fotens sfære. Foten på foten varer også betydelig mye mer kraft hver gang du lander, noe som kan føre til et spenningsbrudd hvis du straks går full gass.

Hvis du planlegger å kjøre de typiske avstandene Sans -skoene, foreslår Dr. Pribut kroppen din til å tilpasse seg. Når du går barbeint, vil du fremdeles ha lignende mekanikk, men å klippe den typiske avstanden din på aller første er ikke en dårlig idé, for å redegjøre for forskjellen i overflatestabilitet.

Hold deg ren

Dette forslaget kan virke som en ingen brainer, men når du har tilbrakt dagen på en distraherende nydelig strand, kan det være enkelt å glemme: “alltid kles føttene når du kommer hjem,” sier Dr. Pribut. Det vil hjelpe deg med å se alle typer riper hvis du skjedde for å tråkke på et skall, samt hjelpe til med å unngå infeksjon. I tillegg til at det selvfølgelig bare vil hjelpe deg med å holde føttene rene, noe som aldri er en dårlig ting.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Paige Fowler

Paige Fowler er en New York-basert frilansforfatter samt lisensiert yogainstruktør hvis arbeid har dukket opp i kvinners helse, form, helse, oksygen, forebygging, samt en rekke andre helse- og velværepublikasjoner. Hun er også mamma så vel som en matelsker. Du kan overholde kjøkkenområdet hennes på AbalancedLifecooks.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.