Tar dyrene over proteinmarkedet?

av Matt Weik

Opptredere rundt om i USA Juventus Skjorter kjøper stadig en proteinkilde av høy kvalitet for å bruke publiseringsøkt. Det de vanligvis tar tak i et kar med sin foretrukne smak av myseprotein fra en produsent de stoler på. Whey har blitt brukt i ekstremt lang tid, noe som gir forbrukeren proteinkravene som trengs for å hjelpe til med å pakke på mager muskel.

En fersk forskningsstudie viser at dyrekilder kan være like gunstige, om ikke bedre.

En ny dobbeltblind forskningsstudie publisert i Journal of the Worldwide Society of Sports Nutrition viser at protein oppdaget i storfekjøtt så vel som fjærkre kilder er like effektive til å øke mager kroppsmasse enn meieriversjonen (myse) alle brukes til ved hjelp av. Forskere ved University of Tampa hadde 41 forsøkspersoner (bestående av menn så vel som kvinner mellom 18 år så vel som 30) totalt en 8 ukers motstandstreningsprotokoll hvor de fikk 48 g (2 porsjon , fjærkreprotein, myseprotein eller maltodextrin. På slutten av studien fikk storfekjøttgruppen 3,5 kg mager masse; Fjærkreegruppen fikk 2,9 kg mager masse; så vel som Whey -gruppen fikk 3,3 kg mager masse. De bemerket også at det var en betydelig reduksjon i fettmasse i gruppene som benyttet proteinkildene kontra maltodextrin. Oksekjøttgruppen mistet 2,7 kg; Poultry Group tapte 2,1 kg; så vel som Whey -gruppen mistet 1,4 kg. Merkelig nok, mens Maltodextrin-gruppen ikke produserte noen form for mager massegevinster, etter 8-ukers, mistet Maltodextrin-gruppen virkelig 2,3 kg fettmasse.

Som vi vet, er aminosyreprofilene forskjellige i alle kildene som er nevnt ovenfor. Forskningsstudien pakket inn at bruk av storfekjøtt eller fjærkre som en publiseringsproteinkilde kan imidlertid være like effektiv som å bruke myse. Forskerne nevnte at dette er fantastiske nyheter for de som overholder Paleo -diettplanen så vel som livsstil. Oksekjøtt så vel som fjærkekilder er allergener så vel som laktosefrie, noe som åpner døren for flere forbrukere å hoppe inn i Sports Nutrition-markedet for å forbedre sine magre massegevinster. Dette er fantastiske nyheter, ettersom sportsernæringsvirksomhet nå har valget mellom å bruke fjærkre eller Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter storfekjøtt som proteinkilde, samt åpne for nye vekstsjanser siden Whey -markedet er mettet.

Funnene fra denne forskningsstudien er fantastiske for idrettsnæringsindustrien. Mens storfekjøtt så vel som fjærkreprotein aldri vil erstatte myse helt, legger du valget om å legge til et verktøy til til verktøykassen din, legger utvalg til markedet Southampton FC Skjorter så vel som ganen din. Virksomhet som ikke ønsker å bruke myse, kan nå kilde storfekjøtt samt fjærkreprotein, eller de kan lage sine egne proprietære blandinger ved å bruke myse sammen med storfekjøtt eller fjærkre for å formulere en unik blandet proteinkilde.

Forskerne rapporterte: “Valg av proteinkilde påvirket ikke signifikant resistensopplæringsresultater, så vel som disse dataene indikerer at unike fordøyelighetsegenskaper kan gi fordeler for proteintilskudd utover aminosyremateriale som bør tenkes på når de velger et protein etter trening.”

Det ser ut til at mange mennesker har noen solide gevinster i fremtiden …… takk til dyrene!

Kilde:
Journal of the Worldwide Society of Sports Nutrition-2015, bind 12 (Suppl 1): P11, DOI: 10.1186/1550-2783-12-S1-P11 “Effektene av biffproteinisolat samt myseproteinisolat tilskudd på mager masse I tillegg til utholdenhet i motstandstrente individer – en dobbel blind, placebo -administrert studie ”forfattere: M. Sharpe, et al.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.