Advokat e-post-Zuffa fikk stolthet “å legge ned tjenesten i tillegg til å skaffe sine jagerfly for UFC”

Kjøpt for å avsløre advokatens e-post som gikk over selskapets servicemetode for å kjøpe sin største rival den gangen, Pride FC.

I hjertet så vel som ånd av en antitrustkrav ligger påstander om at en siktet ulovlig stamper ut konkurransen for å opprettholde markedsandel. En e-post om at saksøkerne absolutt vil antyde tilfredsstillende denne agendaen, så vel som som Zuffa vil antyde at ikke noe mer enn en typisk servicepraksis, ble kjøpt for å bli opprettet til tross for Zuffa-innvendinger.

I den nylige dommen (Le v. Zuffa) forsørger dommer Peggy Leen å overholde innsiktsfulle kommentarer Uruguays herrelandslag i fotball Skjorter for å bestille produksjon av en e-post Zuffa prøvde å holde seg konfidensiell med erklærer om juridisk privilegium:

Ved å anvende disse prinsippene oppdager domstolen flertallet av de redigerte avsnittene i konflikt i denne bevegelsen er ikke privilegert. Det aller første redigerte avsnittet relaterer Pride FCs forhandlingsposisjoner, sannheten The Pride var ikke avhengig av Zuffa lenger enn Zuffa Trusted Pride, så vel som at Pride ikke ønsket at tjenesten kobles til noen form for lengre i forhandlinger. Avsnittet rapporterer partenes forhandlingsposisjoner, samt består av ingen juridisk analyse eller råd. Andre ledd knytter Zuffas tjenestefunksjon for anskaffelsen – Fluminense Skjorter for å stoppe andre fra å få stolthet, samt å få stolthet for å legge ned tjenesten, samt få sine jagerfly for UFC. Det knytter Prides forhandlingsinnstilling som resulterte i Zuffas tjenestebeslutning om å sette en lav terskel for due diligence før tilbudet endte opp med å være bindende på begge sider. Imidlertid knytter en del av den siste setningen i avsnittet klientens bekymring for en juridisk sak. I sammenheng ser det ut til å være et juridisk problem klienten så vel som rådgivere som ble diskutert i forventning om at det var en konfidensiell kommunikasjon. Oppholdskommunikasjonen knytter seg ikke til juridiske anbefalinger som ble søkt av eller gitt til Zuffa. Pachal forteller Prides kommunikasjon til ham under programmet for tjenesteforhandlinger. Mr. Paschal tjente ganske enkelt som en ledning av denne informasjonen fra stolthet til sin klient, Zuffa. Den andre kommunikasjonen assosierer seg til forhandlingspartienes industrielle metoder så vel som taktikker. Som sådan er de ikke privilegerte. Av de forklarte grunnene,

Det er kjøpt saksøkerens bevegelse til vanskeligheter som blir Englands herrelandslag i fotball Skjorter gitt, samt Zuffa skal opprette Milbank -e -post til saksøkere som ikke er redaktet av avsnittene i konflikt med unntak av den siste setningen i omstridt avsnitt to som kan forbli redusert fra “og du hadde uttrykt” med slutten av setningen.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

I ny domstolsinnlevering gjør UFC en sterk situasjon for hvorfor jagerfly må Unionizeaugust 10, 2018
Saksøkere finjuster argumenter i UFC Anti avhenger av søksmål 25. desember 2018
UFC som kreves for å avsløre papirer som viser forhandlingstjenestemetoder i Anti avhenger av Suitfebruary 21, 2017

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.