Atletiske kommisjoner ville være smarte å huske på “sikkerhet over fortjeneste”

Jeg har tidligere fremhevet hvorfor atletiske kommisjoner kan være utsatt for søksmål hvis de utfører uaktsomme PED -tester som gjør det mulig å jukse å gli med sprekkene.

Tilfeldig ut av konkurransetesting vil fange mye mer juksere, men også avspore mye flere arrangementer. Dette er skadelig for de økonomiske interessene fra de som inntekter fra sporten, men sikkerhet ikke inntekter må være bekymringen for regulatorer. Nyere kommentarer fra Nevada State atletisk kompensasjon viser at disse prioriteringene kanskje ikke er rett.

ESPNs utenfor linjene rapporterer at Dr. Timothy Trainor, rådgivende lege til NSAC, “vil oppmuntre til fem-medlemmers kompensasjon Palmeiras Skjorter mot å gi en dispensasjon av terapeutisk bruk til Belfort eller noen form for konkurrent som tidligere testet positivt for et ytelsesforbedrende stoff. “. Sikkerhet aller første ikke sant? Kompensasjonen må ta disse kommentarene til hjertet.

Ikke så raskt sier kommisjonens leder Francisco Aguilar. Utenfor linjene rapporterer om at Aguilar “advarte imidlertid om at en tidligere mislykket medisineringstest ikke er en øyeblikkelig diskalifikator, så vel som at enhver type forespørsel fra Belfort ville bli hørt i tillegg til å ta en beslutning etter hele fulle medlemskommisjonen, med innspill fra Trainor. ” Så mye er sant, en mislykket medisineringstest er ikke en automatisk barriere for en tir, men den juridiske testen for en tirsdag er nesten uoverkommelig hvis NSAC oppfyller sine regler.

Så hvilke andre prioriteringer er på hodet til Aguilar? Angivelig penger. Innleggets notater:

Aguilar uttalte at han ville være avhengig av informasjon gitt av kommisjonens medisinske lege, men at han ville gå inn i alle typer diskusjoner med et åpent sinn, så vel som på samme måte er klar over tittellekampens verdi til Nevada, så vel som motvilje mot å miste den potensielle lønningsdagen til en stat til. “Den økonomiske fremgangseffekten for staten kan være enorm,” sa han.

Som faktum, uttalte Aguilar at UFC overførte til State General Fund nesten 500 000 dollar bare i billettsalg så vel som betal-per-visningsskatt fra 28. desember Weidman-Anderson Silva tittelkamp. Skattetallet fra alle kampkort i fjor var mye mer enn 5 millioner dollar, sa han. Den estimerte ikke-spillffekten til plasseringen som er vert for en boksetittellekamp (ingen tall Bologna FC 1909 Skjorter er forstått for MMA) overstiger 11 millioner dollar, ifølge tjenestemenn i Las Vegas-konvensjonen.

Kynisme er en ting, men direkte innleggelser av inntekter som spiller en funksjon i lisensiering, så vel som TUE -beslutninger vil være ekstremt skadelig i rettssaker.

Sikkerhet er lovlig den beste bekymringen for den atletiske kompensasjonen, så vel som for bevis på at du bare kan se til NSAC -administrerende direktøroppleggets oppgavelegging Celta de Vigo Skjorter som inneholder “Den atletiske kompensasjonen administrerer statlige lover så vel som forskrifter… som regulerer ubevæpnet kamp for sikkerheten til Publikum så vel som for å sørge for at helse og velvære så vel som sikkerhet for deltakerne. ”

Ja positiv økonomisk effekt av høyprofilerte hendelser er en realitet, men atletiske kommisjoner vil være smart å ikke huske på dette, så vel som å holde fokus på stridende sikkerhet der det hører hjemme. Å unnlate å gjøre det kan føre til kostbar rettstvist, så vel som om penger er en slik bekymring at NSAC vil angre på å oppdage denne leksjonen på den vanskelige måten.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Tennessee ville være smart å huske på sikkerhet over Profitjanuary 25, 2015in “Tennessee Combat Sports Law”
Atletisk kompensasjonsansvar så vel som uaktsom PED -testing i kampsportsport 16. 16, 2014 med 10 kommentarer
UFC 183 Doping Detraction – Noen avgjørende bekymringer for NSACFEBRUY 4, 2015in “Doping”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.