Kelvin Gastelum aksepterer 9 måneders USADA-suspensjon for andre marihuana-overtredelse

I dag avslørte UFCs privat ansatte US Sassuolo Skjorter anti-doping-partner Usada at Kelvin Gastelum godtok en suspensjon for sin andre overtredelse av anti-dopingpolitikken.

Gastelum sjekket positivt for THC ovenfor tillatt i konkurransegrenser på UFC 244 som tok beliggenhet i New York. Han aksepterte en ni måneders Sporting CP Skjorter periode med ikke-kvalifisering som begynte 3. november 2019, datoen hans positive utvalg ble samlet inn. Basert på Gastelums vellykkede gjennomføring av et medisineringsprogram, ble hans periode med kvalifisering minimert med fem måneder.

New York har det uavhengige idealet til å straffe Gastelum. Det er ukjent hvilke konsekvenser regulatoren utforsker.

I mai 2017 kunngjorde USADA at Gastelum hadde sjekket positivt for cannabinoider, samt godtok en seks måneders suspensjon. Dette ble redusert, basert på Gastelums vellykkede gjennomføring av en USADA -autorisert medisineringsforståelse så vel som administrasjonsprogram, til tre måneder.

Idrettsutøvere som bruker cannabis medisiner må forstå at det nå er presedens for en terapeutisk utnyttelse. Tidligere i år gjorde UFC -veterinær Elias Theodorou historie ved å ende opp med å være den aller første ekspertidrettsutøveren PSV Eindhoven Skjorter som ble godkjent en tirs for konkurransen Cannabis Ban. Idrettsutøvere med legitim medisinske behov må sjekke ut denne Avene, forutsatt at det tøffe å forutse tidsramme for å avbryte utnytte før konkurranse for å minimere målbar deteksjon til akseptable nivåer.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Brasil velter Gastelum TKO -seier til ingen konkurranse om Marijuanamay 8. 2017
Juridiske hindringer for å lisensiere Kelvin Gastelum for UFC 206Nov 27. desember 2016in “Athletics Commissioner of Ontario”
UFC -konkurrent Cynthia Calvillo godtar 6 måneders USADA -suspensjon for marihuana krenkelse av 8, 2018

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.