3 uvanlige grunner til å gi opp brus

3 uvanlige grunner til å gi opp brus
Av Leah Zerbe

Soda – det er faktisk brutto enn du trodde. Du vet allerede at det ikke er bra for deg, men disse tre fakta kan hjelpe deg med å slutte med brus – kalde kalkun. Nå er det sannsynligvis rettferdig å si at mange amerikanere vet at brus ikke er en helsefremmende drink. Gjennom årene har den kullsyreholdige drikken fått skylden for fedmeepidemien og økende helsetjenester. Noen folkehelseeksperter har til og med etterlyst en brusavgift for å avskrekke folk Sporting CP Skjorter fra å drikke så mye av det. Mens kjærlighetshåndtak og diabetes er tydelige problemer forbundet med brus, har drikking av de søte kullsyreholdige drikkene også skjulte trusler.

1. Det forårsaker uoppdagelig fettoppbygging rundt organene dine.

I de nåværende dårlige nyhetene for brusindustrien oppdaget danske forskere at å drikke ikke-diet-brus fører til dramatiske økninger i farlige skjulte fett. I studien ba forskere deltakerne om å drikke enten brus søtet med 50 prosent glukose og 50 fruktose (bordsukker, brus søtningsmiddelet i Danmark), melk bestående av samme mengde kalorier som vanlig brus, diett cola eller vann Hver dag i seks måneder.

Mens total fettmasse forble den samme på tvers av alle drikkekrevende grupper, sier forskere dramatiske økninger i fett som er vanskelig å oppdage med det blotte øye. De som drakk den vanlige Cola opplevde en økning på 132 til 142 prosent i leverfettet, et hopp på 117 til 221 prosent i skjelettfett, og omtrent 30 prosent økning i både triglyseridblodfett og annet organisk fett. Den vanlige brudrikkegruppen opplevde også en økning på 11 prosent i kolesterol, sammenlignet med menneskene som Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter drakk drikke.

I Amerika er mange brus søtet med høy fruktose mais sirup som har vist seg å forårsake enda verre fettoppbygging. Unngå å vende deg til kostholdsbrus som et sunt alternativ. menneskeskapte søtstoffer og matfargestoffer har vært knyttet til hjerneskader og hyperaktivitet; Personer som drikker kostholdsbrus er også mye mer utsatt for å utvikle diabetes.

2. Noen består av giftige flammehemmere.

Noen populære brusmerker, inkludert Mountain Dew, bruker en giftig flammehemmende kjemisk ingrediens for å forhindre at den menneskeskapte smaken skiller seg fra resten av væsken. Bromert vegetabilsk olje, ofte levert som BVO på brus og sportsdrikk, kan forårsake bromidforgiftningssymptomer som hudlesjoner og hukommelsestap, samt nervesykdommer.

3. Du deltar i det største vitenskapseksperimentet på planeten.

Mange brusmerker på markedet i Amerika i dag er søtet med høy fruktose mais sirup, en hjerteskadende menneskeskapt forbindelse avledet generelt fra genetisk konstruert (GE) mais. GE -teknologi ble bare introdusert i næringskjeden vår på 1990 -tallet. Vi kjenner ikke de langsiktige helseeffektene av bruken av dem fordi selskapene som utviklet avlingene aldri måtte teste for å sikre at det er trygt på lang sikt. Andre uavhengige forskere finner ut at GE -avlinger er Leeds United Skjorter knyttet til skade på fordøyelseskanalen, akselerert aldring og til og med infertilitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.