Amazon fant å selge ulovlige injiserbare stoffer? Nekter forseelse

av Matt Weik

Jeg har alltid vært en som sier at hvis du ikke finner den på Amazon, så eksisterer det ikke. Vel, Amazon ba oss alle om å holde ølet sitt og “se på dette” med deres uvanlige produkter som ble solgt. Nå forbyr Amazon liste eller salg av skytevåpen, skytevåpen -ammunisjon og til og med de fleste skytevåpendeler og noe tilbehør. Men de selger injiserbare peptider? Vent … hva?!

Nei, du kan ikke gjøre dette opp. Tilsynelatende, hvis du var i markedet for noen injiserbare peptider, trenger du ikke lenger å gå til en underjordisk kilde eller svart marked, kan du ganske enkelt hoppe på Amazon og om to dager får du injiserbare peptider. Husk at slike ting er ulovlige (eller i det minste når det ikke er “brukt som anvist”).

Hvorfor har jeg “brukt som instruert” i sitater? Det er enkelt, på hver flaske injiserbare peptider, sier det, “ikke til konsum” og/eller “kun laboratorium eller forskningsbruk.” Se, jeg har kanskje Ajax Skjorter blitt født i mørket, men det var ikke i går. Jeg tror vi alle vet nøyaktig hva det betyr. Det er bare en måte for merkevarer og folk å selge produktet “lovlig” til folk som faktisk vil bruke produktet til fysikkforbedring. Tror jeg peptider og andre produkter bør være ulovlige? Nei, det gjør jeg ikke. Men det er for et helt nytt tema for samtale og artikkel.

66 injiserbare peptider for salg på Amazon
Jeg skulle ikke le, men 66 injiserbare peptider? Det er ikke noe lite antall. Og Amazon drepte sannsynligvis et drap fra salget når folk fant ut og begynte å spre ordet. Spørsmålet mitt er: “Er Amazon så dumt å ikke forstå hva de solgte, eller visste de og trodde de kunne slippe unna med det å vite at de kunne tjene massevis av penger?”

Forsker ingen produktene som er oppført på Amazon? Det er min forståelse at det er en prosess som foregår for å få produktene dine oppført på nettstedet deres. Hvor falt ting fra hverandre eller falt gjennom sprekkene med disse injiserbare peptidene? For ikke å høres dumt ut, men det skal heve et rødt flagg når noen prøver å selge noen form for injiserbar på Amazon.

Merkene Stade Rennais FC Skjorter som ble funnet å selge ulovlige injiserbare peptider på Amazon inkluderer trident -peptider, paradigmepeptider, kvalitetsforskningskjemikalier og peptider i farmasøyt. Man ville ha trodd bare fra disse navnene alene, de ville blitt avvist og ikke oppført.

Hvert av de injiserbare peptidene var til salgs med en tredjepart og ble sendt direkte fra produsenten i stedet for Amazon. For ikke å si at det får Amazon til å se bedre ut, men i det minste hadde de ikke en oversikt over disse ulovlige stoffene i lagerene sine over hele landet.

Noen av peptidene som ble funnet på Amazon var PT-141, BPC-157, MT-2 og TB-500. For denne artikkelenes skyld og for ikke å markedsføre salg og kjøp av slike produkter (som igjen er ulovlig for konsum), kommer jeg til å avstå fra å nevne bruksområder og fordeler som kan oppleves gjennom bruken av dem. Det skal imidlertid bemerkes at det er iboende risiko ved å bruke injiserbare stoffer, og for din sikkerhet vil jeg anbefale ikke å bruke slikt (du kan vurdere at min ansvarsfraskrivelse).

Et smutthull som tillater salg av injiserbare peptider
En ting å merke seg er at det ikke er ulovlig å kjøpe, eie og ha injiserbare peptider. hvordan det? Fordi de bare skal brukes til forskningsformål og ikke til konsum. Spørsmålet blir: “Hvorfor er det at noen kan kjøpe injiserbare peptider selv når de ikke har noe med et forskningssenter, høyskole eller laboratorium å gjøre?”

Dette smutthullet lar enhver Tom, Dick eller Harry gå på nettet, legge inn en bestilling på injiserbare peptider og begynne å injisere samme dag som de ankommer. Det er ingen mekler som sier: “Ikke gjør det eller annet …” Det er en tillitsfaktor at disse produsentene ser ut til å ha at produktet går ut av døren vil bli brukt som anvist, men vi vet alle at det ikke er tilfelle .

Regjeringen har også fanget på dette og saksøker de som selger injiserbare peptider til de med den hensikt å bruke til konsum.

Beklager, produktene er allerede fjernet
Noen av dere har sannsynligvis allerede klikket bort fra denne artikkelen og er på vei til Amazon -nettstedet. Beklager å skuffe deg, men disse produktene er allerede tatt ned og fjernet når nyhetene brøt, og folk spurte hva de solgte og hvordan Leeds United Skjorter det kunne være.

Bør Amazon være på kroken for å selge ulovlige stoffer?
Du kan sannsynligvis diskutere det faktum at Amazon absolutt burde være på kroken for å selge injiserbare peptider. Jeg tror ikke på ett sekund at de ikke hadde peiling på hva de solgte. Alle med halvparten av en hjerne kunne finne ut hva som gikk. Jeg mener, hvorfor skulle noen selge peptider på Amazon kontra et dedikert nettsted for forskningskjemikalier. Det er bare fornuftig at injiserbare peptider ikke ville være tillatt på Amazon, men det var ikke tilfelle.

Det kan være enRgued at noen på Amazon skal være på kroken for å godkjenne salg av disse ulovlige stoffene. hvem er den personen? Jeg vet ikke, men jeg er sikker på at Amazon kan gå gjennom postene sine og se hvem som var i saken og godkjente oppføringen av alle disse ulovlige stoffene. Jeg er bare blåst bort på det som har skjedd. Aldri i mitt liv trodde jeg at Amazon ville være så uansvarlig med produktene de viser. Igjen, de er helt anti-gun, men de tillater ulovlige stoffer på nettstedet sitt? Kom igjen nå, Amazon!

Hva synes du om Amazon som selger injiserbare peptider? Føler du at de skal straffes, eller vil en smekk på håndleddet være nok hvis de blir undersøkt nærmere? Gi oss beskjed i kommentarene.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.