Brystkreftmedisiner kan stoppe kreft, men de kutter også livet på grunn av toksisitet

Brystkreftmedisiner kan stoppe kreft, men de kutter også livet på grunn av toksisitet
av S. L. Baker, inneholder forfatter

(NaturalNews) Her er et annet tilfelle av et såkalt “undringsmedisin” som er sterkt promotert av Big Pharma som har en mørkere side enn noen person visste. Det viser seg at aromataseinhibitorer (solgt under navnene femara, aromasin og arimidex), mye foreskrevet til betydelig antall kvinner som Valencia Skjorter har fått diagnosen østrogenreseptor-positiv brystkreft, kan være så giftig i kroppen at de ikke gjør noe for å forlenge Livet – og kan til og med forkorte det.

Basert på funnene fra flere studier, anbefaler mange leger nå en av aromataseinhibitoren (AIS) etter at kvinner med østrogen-positiv brystkreft har innledende behandling med kirurgi og typisk cellegift og strålebehandling. En AI-medisiner har blitt ansett som et bedre valg enn den andre anti-østrogenbehandlingen, tamoxifen, fordi AIS har blitt antatt å ha mye mer fordeler og færre alvorlige bivirkninger.

Imidlertid konkluderer forskning nettopp publisert i Journal of the National Cancer Institute at den giftige effekten av aromatasehemmere tilsynelatende beskriver hvorfor personer i brystkreft tar AIS ikke lever lenger enn kvinner som tar tamoxifen. Hovedpoenget: Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter Studien antyder at selv om AIS bremser eller stopper veksten av østrogendrevet brystkreft, kan kvinner miste livet ikke til en malignitet – men med den negative innvirkningen medisinene har på kroppene.

AIS blokkerer enzymet aromatase, som gjør hormonet androgen til små mengder østrogen i kroppen. Så de minimerer mengden østrogen som kan stimulere veksten av østrogendrevne brystkreftceller. Denne klassen medisiner stopper ikke eggstokkene fra å lage østrogen, så AIS brukes bare hos kvinner etter menopausale. Medisinene er vanligvis foreskrevet som et alternativ til tamoxifen eller etter tidligere behandling med tamoxifen (som vanligvis har utålelige bivirkninger).

Totalt sett er AI -terapi alene assosiert Wales herrelandslag i fotball Skjorter med en reduksjon i gjentakelse av brystkreft – men resulterer ikke i at kvinner lever lenger. Dessuten har medisinene vist seg å gi en rekke angående uheldige giftige effekter på kroppen. Og det er denne toksisiteten som kan beskrive mangelen på generell overlevelsesgevinst hos postmenopausale brystkreftpasienter, ifølge forskere Eitan Amir, fra Division of Medical Oncology and Hematology ved Princess Margaret Healthcare Facility i Toronto, Ontario og kolleger.

Forskerteamet gjennomførte en systematisk gjennomgang av alle randomiserte studier som sammenlignet AIS og tamoxifen hos postmenopausale kvinner. Ved å bruke resultater fra syv studier som involverte 30.023 brystkreftpasienter, utførte forskerne en metaanalyse av dataene. Resultatene viste at sammenlignet med tamoxifen, var lengre bruk av AIS assosiert med mye mer hjertesykdom og beinbrudd. Imidlertid hadde tamoxifen -brukere høyere frekvenser av blodpropp og kreft i livmoren. Det var ingen forskjeller i risikoen for hjerneslag eller andre typer kreft. Totalt sett var det ingen overlevelsesgevinst for AIS, selv om medisinene ser ut til å ha en positiv effekt på gjentakelse av brystkreft.

Forskerne konkluderte med at toksisiteten til AIS var mye sannsynlig bak medisinens manglende forlengelse av livet. Å bruke tamoxifen først og deretter bytte til AIS i 2 til 3 år var assosiert med en lavere risiko for død uten tilknytning til brystkreft sammenlignet med bruken av enten AIS eller tamoxifen alene. Forskerne spekulerer i at dette skyldes at veksling mellom de to medikamentene senker toksisiteten til AIS i kroppen.

I en tilhørende redaksjonell, konkluderte Nancy E. Davidson, M.D., Shannon Puhalla, M.D., og Rachel C. Jankowitz, M.D., fra UPMC Cancer Center på Magee-Womens sykehus, med at leger må “.. Velg innledende endokrin terapi for individet Individuell med nøye oppmerksomhet til risikoen for gjentakelse av brystkreft, risikoen for toksisitet og komorbiditeter. ”

Som NaturalNews har rapportert mye, peker en rekke forskning på langt tryggere og til og med ikke-giftige naturlige terapier enn mainstream medisinens nåværende konvensjonelle behandlingsstrategier for brystkreft. For eksempel er det bevis persille, og andre planter kan bestå av fytokjemikalier som hjelper til med å stoppe brystkreft (…). D -vitamin (…) ser ut til å holde fantastisk løfte i kampen mot brystmaligniteter også.

Lære mer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.