$ 60 000 etterspørsel avvist for UFC 173 piratkopiering – skader vurdert til $ 8 242

I den siste påtalemyndigheten i UFC, ble en mislighold av en standard dom på $ 60 000 avvist og domstolen vurderte skader til $ 8 242.

I den nylige saken (Joe Hand Promotions, Yokohama F. Marinos Skjorter Inc. v. MEUNIER) viste tiltalte UFC 173 på et kommersielt etablissement uten å betale det kommersielle underlisensavgiften til saksøkeren. Gebyret ville vært $ 1.600.

Omtrent 50 lånetakere var til stede den gangen. Saksøker saksøkte og ba om $ 60 000 i lovfestede og forbedrede skader. Den amerikanske tingretten, N.D. New York, avviste Atletico Madrid Skjorter denne forespørselen som uforholdsmessig. I stedet tildelte domstolen lovpålagte skader på $ 2.747,50. Retten ankom dette tallet ved å ta antall lånetakere og multiplisere dette tallet med kostnadene hver av dem ville ha betalt for individuelt å bestille programmet på boligbasis. Retten tok deretter dette tallet og doblet det som forbedrede skader. I å finne at dette var en rettferdig disposisjonsdistriktsdommer Lawrence Kahn, ga følgende grunner:

… Domstoler i denne kretsen gir sjelden de maksimale tillatte skader … I stedet har flere domstoler brukt følgende formel for å beregne skader: De multipliserer antallet lånetakerne som så arrangementet med $ 54,95, som har blitt brukt som estimert boligavgift for en lønn -Per-visningssending … som saksøker hevder at minst femti lånetakere var til stede for UFC 173 … Domstolen multipliserer dette tallet med $ 54,95 for å beregne lovpålagte skader, som utgjør $ 2,747,50. Dette beløpet er tilstrekkelig til å kompensere saksøker for sine tapte inntekter – saksøker ville ha belastet saksøkte $ 1.600 for å kjøpe og vise UFC 173 for sine lånetakere … og det er i tråd med de lovpålagte skader som andre domstoler har tildelt under lignende omstendigheter …

For å bestemme riktig mengde forbedrede skader i slike tilfeller, vurderer domstolene generelt følgende faktorer: “Påstander om: (1) gjentatte brudd over en lengre periode; (2) betydelige ulovlige monetære gevinster; (3) betydelige faktiske skader for saksøker; (4) tiltaltes reklame for den tiltenkte sendingen av arrangementet; og (5) tiltaltes belastning av en dekningskostnad eller belaster premier for mat og drikke. ”… Her hadde tiltalte fordel av en dekning på ti dollar… de annonserte for arrangementet… og de fikk betydelige økonomiske gevinster ved ikke å betale det nødvendige lisensavgift og Antagelig ved å selge drinker til lånetakerne som ser på arrangementet.

Under lignende omstendigheter har andre domstoler i denne kretsen vurdert forbedrede skader som tilsvarer to ganger mengden lovpålagte skader, noe som effektivt utgjør en tildeling av diskantskader…. I denne saken finner retten at en forbedret erstatningsfordeling av to ganger den lovfestede Skader er tilstrekkelig for å kompensere saksøker og for å avskrekke saksøkte fra fremtidige brudd.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

UFC PPV Piracy -skader vurdert nedenfor kostnadene for programmet program 19, 2016in “piratkopiering”
$ 110 000 skadeforespørsel avvist for UFC Schalke 04 Skjorter 173 piratkopiering; $ 6000 tildelt Noved 26. desember 2016in “Piracy”
4 750 dollar i skader tildelt etter UFC 173 piracydecondes 7. desember 2015in “Piracy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.