Amazon Prime Bike eller Echelon Prime Bike? Hva foregår her?

av Matt Weik

I disse dager tar alle et skudd på Peloton i tillegg til å prøve å klatre oppover fjellet for å banke av kongen av bakken. Peloton har også økt ante, og er at de nettopp kjøpte produsentprodusent for fysiske kondisjonsenheter også for svimlende 420 millioner dollar. Når det er sagt, ser det ut til å ha vært mye forvirring rundt en sykkel som ble introdusert på Amazon, og utpekte seg som “Prime Bike.” Som man alene antok fra navnet, trodde mange av den viktigste sykkelen et faktisk Amazon -produkt når det i virkeligheten, det ikke hadde noe å lage med Amazon på noen måte – eller gjorde det?

Prime Bike Fiasco
Prime Bike Introduksjon så ut til å være en her i dag borte i morgen -modellen. Ikke bare slo den viktigste sykkelen med aksjen på Amazon, men den ble på samme måte trukket fra stedet helt. Nå lurer mye på hvorfor en sykkel som konkurrerer direkte med Peloton, samt utsolgt veldig raskt ville bli fjernet fra Amazon når salget, helt klart, oppgir at dette må være oppe på nettstedet på ubestemt tid?

Vel, det ser ut til å ha vært en feilkommunikasjon mellom Amazonas så vel som produsent av fysiske kondisjonsenheter. Ifølge administrerende direktør i Echelon, Lou Lentine, påpekte han at konseptet bak den viktigste sykkelen startet på CES, samt begynte i januar 2020 hvor de to virksomheten var i samtaler om å introdusere det aller første tilkoblede fysiske kondisjonsproduktet til Online på Amazon. I samtalene var det en viss diskusjon om at det var et kostnadspunkt på 500 dollar, samt promoterte den tilkoblede sykkelen som etablert i samarbeid med Amazon.

Amazon benekter slike samtaler, som Lentine gikk på posten om at de har e -postmeldinger mellom Echelon så vel som Amazon hvor alle var om bord i Amazonas avdelingen med ikke bare ideen så vel som kostnad, men likeledes navnet Prime Bike. Jeg kan bare anta det, men det støy ikke som å få avdelingen ryddet alt dette med de høyere, så vel som det er det som utløste forvirringen? Uansett har den viktigste sykkelen blitt trukket fra nettstedet.

Faktisk har Amazon gått på rekorden med en pressemelding så vel som nevnt, “Denne sykkelen er ikke et Amazon -produkt eller tilknyttet Amazon Prime. Echelon har ikke et formelt partnerskap med Amazon. Vi samarbeider med Echelon for å avklare dette i kommunikasjonen, stoppe salget av produktet, samt endre produktmerket. ”

Var denne sykkelen noe spesielt?
Nå, jeg sier bare, men denne viktigste sykkelen ser ut som en hel pokker for mye som sykkelen som Echelon selger på Walmart. Kostnaden (ifølge Walmart -nettstedet) er $ 497. Er sykkelen av høy kvalitet? Det ser ut til det. Laget av høykvalitetsdeler, strømlinjeforme, et nettbrettstativ for det “tilkoblede” elementet i sykkelen, tåstropper, samt evaluerer bare på 80 pund. Selv om dette er ment å være en peloton -morder, ser det fortsatt ut til å være mye å skille de to syklene.

Peloton er Irans herrelandslag i fotball Skjorter den desidert kongen i klassifiseringen, men kommer på samme måte med en kostnadskode på $ 1.900. Den evaluerer 135 pund, har pedalklipp, en integrert så vel som interaktiv skjerm, så vel som avanserte deler. Begynner alt dette en pris på $ 1.900? Personlig tror jeg ikke det. Imidlertid er det skandaløse antallet salg som Peloton skaper stater, jeg må bare ta plass. Er Peloton -sykkelen fascinerende så vel som unik? Absolutt. Får det folk aktive i tillegg til å trene? Jepp. Så hvis $ 1.900 er hva det koster å komme i form og forbedre helsen din, er det en smart investering på $ 1.900.

Her er noe jeg oppdager interessant. Mens den viktigste sykkelen hadde mange av de samme funksjonene som Peloton -versjonen, føler jeg fremdeles at du kan produsere en lignende opplevelse mens du har et stramt budsjett. Hvordan? Vel, bare ta en titt på Amazon i tillegg til å bla gjennom spinnsyklus eller spinnsykkel. Du vil oppdage sykler for PSV Eindhoven Skjorter så lavt som $ 220. Mange mennesker har allerede et nettbrett som en iPad eller til og med en smarttelefon der de kan få interaktivt materiale å bruke mens de sykler. Derfor kan de som til og med vil kutte den viktigste sykkelens kostnader i to like raskt gjøre det hvis de gjorde sine egne lekser, så vel som sjekket priser på Amazon.

Tror jeg at trinnet fra Echelon var bevisst så vel som uærlig?
Vanlig så vel som enkel … nei. Fikk Prime Bike massevis av press? Absolutt. Har all interessen løp opp flaggstangen på Amazon HQ? Jepp. Reiste det bekymringen for hvem som godkjente UNAM Pumas Skjorter dette? Virker slik. Imidlertid tror jeg ikke at Echelon gjorde dette med vilje så vel som uten noen kommunikasjon. Det siste du vil gjøre er å pisse av en kolossal behemoth som Amazon, så vel som da tror de vil gjøre det mulig for deg å tilby produktet sitt på nettstedet sitt igjen.

Men å sette skoen på den andre foten, kan vi virkelig være avhengige av Amazon? Jeg mener, dette er virksomheten som solgte ulovlige forskningsstudiekjemikalier på deresNettsted så vel som i uttalelsen uttalte at de “ikke gjorde noe galt.” Så det er det.

Hovedpoenget her er at disse merkene krever å finne ut hvor de går herfra. En grunnleggende bla på Amazon for “Echelon” kommer med massevis av produkter. Så Amazon kan ikke være så sint på dem for denne feilkommunikasjonen et sted.

Krav til Amazon -krav? Nei. De har mange merker av fysiske kondisjonsenheter samt produkter på nettstedet deres. Mens den viktigste sykkelen var flott, har de mange andre valg der ute, i tillegg til at den viktigste sykkelen ikke fikk all pressen som den gjorde, ville folk sannsynligvis aldri engang forstått at Amazon solgte sykkelen. Med så mange andre valg på nettstedet deres, ville kunder ganske enkelt ha kjøpt en annen sykkel i nøyaktig samme kostnadssort (eller billigere) hvis de var i markedet for en treningssykkel.

Når det er sagt, føler jeg at Echelon absolutt trenger Amazon. Deal med det, Amazon er det sentrale knutepunktet i disse dager for alle kjøp. Hvis det er på Amazon, vil folk mest sannsynlig få det fra nettstedet sitt. I tillegg til at du har Prime, vil du nesten absolutt få det fra Amazon. Så er dette den siste vi får høre om den viktigste sykkelen? Jeg tror det. Men som jeg nevnte, ser det ut til å være det nøyaktige nøyaktig samme produkt som selges på andre nettsteder på e-handel som Walmart (hvis du fremdeles var i markedet for en sykkel på $ 500).

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.